A pletykákkal ellentétben nem lesznek hosszabbak a világbajnoki mérkőzések!
2022. április 07. írta: sportvilaghu

A pletykákkal ellentétben nem lesznek hosszabbak a világbajnoki mérkőzések!

A tegnapi pletykák után hivatalos közleményt adott ki a FIFA miután olyan pletykák keltek szárnyra, hogy az év végi világbajnokság mérkőzései hosszabbak lesznek. A hivatalos közlemény szerint azonban semmilyen változást sem terveznek.

A hír szerint az idei világbajnoki mérkőzések 100 percesek lennének miután a vezetők kifogásolták, hogy a mérkőzéseken túlságosan sokat áll a játék. Ez azonban csak pletyka marad és semmilyen valóságalapja sincs a futótűzként terjedő hírnek.

"Miután a mai napon több pletyka is napvilágot látott, a FIFA szeretné tisztázni, hogy a mérkőzések hosszában semmilyen változtatást sem tervez a 2022-es világbajnokságon és semmilyen más eseményen sem." - szerepelt a FIFA közelményében.

Fotó: zimlive.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr6217799283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása