Az osztrákok megszerezték az első EB győzelmüket
2021. június 13. írta: sportvilaghu

Az osztrákok megszerezték az első EB győzelmüket

Délután az Ausztria - Észak-Macedónia mérkőzéssel folytatódott az Európa bajnokság. A találkozón a végső győzelemre esélytelen csapatok léptek pályára de motiváltak voltak a játékosok így sikerült egy igazán elvezhető mérkőzést játszaniuk.

A vezető találatot az osztrákok szerezték meg Stefan Leinar jóvoltából a 18. percben. Örömük azonban nem tartott sokáig ugyanis 10 perccel később, kétszeri védelmi hibának is köszönhetően, Goran Pandev révén egyenlített a kevésbé esélyesnek tartott ellenfél.

Az Észak-Macedón csapat elsősorban az eredmény megőrzésére törekedett de erre valószínűleg kicsit rámentek fizikailag és az osztrák csapatnak sikerült bedarálni Őket. A 78. percben Michael Gregoritsch ismét vezetéshez juttatta az osztrákokat majd Marko Arnautovic beállította a 3-1-es végeredményt.

Pandev egyenlítő gólja:

 

Az osztrák csapat jobban játszott, többet birtokolta a labdát, több kapura lövéssel próbálkozott így teljesen jogosan szerezték meg első Európa bajnoki győzelmüket. A folytatás viszont nem lesz annyira egyszerű ugyanis Hollandiával és Ukrajnával is meg kell mérkőzniük.

Arnautovic beállítja a végeredményt:

 

Fotó és videó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr7616592810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása