Pályán sem volt de így is Ödegaard volt a mérkőzés legjobbja
2021. február 02. írta: sportvilaghu

Pályán sem volt de így is Ödegaard volt a mérkőzés legjobbja

Az Arsenal kölcsönvette a Real Madrid korábbi csodatinijét Martin Ödegaard-ot aki a hétvégén a Manchester United elleni rangadón be is mutatkozhatott az új csapatában. A bemutatkozásra sokan vártak a játékos hazájában de a norvég szurkolók egy kicsit túlzásba estek.

A mérkőzés közben a norvég TV2 nézői szavazhattak a mérkőzés legjobbjáról és Ödegaard-ra folyamatosan érkeztek a szavazatok. A félidőben a második helyen állt a szavazatok 26%-val, majd a 75. percben már a szavatok 41%-t begyűjtve már a mérkőzés legjobb játékosa volt.

Ezzel csak az az apró probléma volt, hogy Ödegaard a 83. percben lépett pályára. A fiatal játékos véghezvitte azt a bravúrt, hogy a padon ülve is a legjobb játékos lett.

Fotó: twitter.com, goal.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr5316412422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása