A Világbajnokságról hiányzó legjobb 11 játékos
2022. november 16. írta: sportvilaghu

A Világbajnokságról hiányzó legjobb 11 játékos

salaand.jpg

A Transfermarkt.de összeállította a Világbajnokságról lemaradó legjobb csapatot. Az oldal értékelése alapján a lemaradó legjobb 11 játékos alkotta csapat közel 500 millió euró értéket képvisel. A VB-n szereplő keretek közül ez a 10. legdrágább lenne.

A képzelt csapatból hatan kijutottak, de a világbajnokságra már nem kerültek be válogatottjukba, hárman sérültek, ketten pedig nem is kvalifikálták magukat hazájuk válogatottjával.

A kapus posztot és a védelmet képviselő játékosok csapata bejutott a VB-re csak Ők nem kaptak behívót a végső keretbe. Ugyancsak így járt Thiago a középpályáról és Roberto Firmino a csatársorból. Paul Pogba, Ngolo Kante és Diego Jota sérült. Erling Haaland és Mohammed Salah pedig nem tudta magát kvalifikálni Norvégiával és Egyiptommal.screenshot-2022-11-12-at-16-11-07-_ovex-_leves12original-_-instagram-fenykepek-es-videok.png

De mellettük említhetnénk még olasz játékosokat, a sérült Reece James-t vagy a tegnap megsérült Christopher Nkunku-t.

Fotó: twitter.com, transfermarkt.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr4017980466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása