A Bayern München amatőr hiba miatt bukhatja a mérkőzését
2022. április 02. írta: sportvilaghu

A Bayern München amatőr hiba miatt bukhatja a mérkőzését

A Bayern München délután 4-1-es győzelmet aratott a Freiburg vendégeként. A győzelemnek azonban még nem örülhetnek ugyanis hatalmas hibát követtek el a mérkőzésen. A 85. percben kettős cserét hajtottak végre a bajorok azonban csak egy játékosuk hagyta el a pályát.

A Bayern edzői stábja ugyanis Kingsley Coman régi mezszámát mutatta fel így nem jött le a pályáról a francia támadó. A játékvezető, a freiburgi játékosok jelzésére, megállította a mérkőzést és Coman elhagyta a pályát. A hiba utáni 17 másodpercben azonban labdához ért ami miatt elvehetik a győzelmet.

A szabályok szerint ugyanis ha jogosulatlanul pályán levő játékos labdához ér akkor a másik csapat 2-0-ra megkaphatja a mérkőzést. A csapat edzője Christian Streich a mérkőzés után azt mondta, hogy nem akarnak óvni. A Freiburg sportigazgatója, Jochen Saier viszont már azt mondta, hogy át kell gondolniuk az esetet és csak utána döntenek majd.

Coman a csere előtt szerezte meg a Bayern harmadik gólját!

Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr5717796121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása