Mégsem igaz a kínai botránysztori?
2021. május 22. írta: sportvilaghu

Mégsem igaz a kínai botránysztori?

A héten napvilágra került egy hír ami az internetnek köszönhetően futótűzként terjedt a közösségi médiában. A hír szerint egy kínai másodosztálybéli futballcsapat tulajdonosa megparancsolta a csapat edzőjének, hogy játszatnia kell a 126 kg-os fiát.

A "focista" nevét sokáig pontosan nem tudták megadni azonban pontos információk voltak a játékos súlyáról. Már csak az alaptörténet is elegendő volt, hogy mém legyen belőle és megállás nélkül terjedjen a neten. A hírek szerint viszont az egész sztori kacsa volt.

A tekintélyes angol, olasz és portugál lapok is felkapták a sztorit azonban a friss hírek szerint kamu az egész. A hírek szerint a felvételek egy két évvel ezelőtti mérkőzésről készültek ahol egy már kiesett csapat a szezon utolsó mérkőzésén cserélte be a játékost.

Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr4216568366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása