Robert Lewandowski szerint nem lehet átverni Jürgen Klopp-ot
2021. január 22. írta: sportvilaghu

Robert Lewandowski szerint nem lehet átverni Jürgen Klopp-ot

Robert Lewandowski nemrégiben megosztott egy történetet amely még a Borussia Dortmund-os időszakában történt. Akkoriban Jürgen Klopp volt az edzője és a Bayer München jelenlegi csapatára szerint nem lehet átverni a korábbi trénerét.

Lewa elárulta, hogy amikor egy játékos előző este kicsit kirúg a hámból akkor másnap reggel rengeteg fokhagymát eszik, hogy ezzel elnyomja az alkohol szagot. Az egyik este után a lengyel csatár is alkalmazta ezt a trükköt de jött Klopp.

Az edző bement az öltözőbe és elkezdte körbeszaglászni Lewandowski-t. Csak szaglászta majd közölte, hogy "csaknem foghagymát érzek"? Ezt követően kisétált és függőben hagyta a kérdést. Az eset tanulsága az, hogy sohasem próbáld meg átverni Klopp-ot mert túl okos.

Fotó: bundesliga.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr1216398994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása