Wayne Rooney visszavonult és a Derby County managere lett
2021. január 16. írta: sportvilaghu

Wayne Rooney visszavonult és a Derby County managere lett

Wayne Rooney tegnap bejelentette, hogy végleg szögre akasztja a stoplisát és menedzserként folytatja a pályafutását. A csatár pályafutása során az Everton, a Manchester United, a D.C. United és mostani csapata, a Derby County játékosa volt.

Játékosként ötször nyerte a Premier League-et, egyszeres BL, egyszeres Európa-liga, egyszeres klubvilágbajnok, egyszeres FA-kupa, négyszeres Ligakupa és négyszeres angol Szuper Kupa győztes. 763 mérkőzésen 313 gólt szerezett a klubcsapataiban, 120 válogatott mérkőzésen pedig 53 alkalommal talált be.

Rooney egy kétéves Amerikai kitérő után 2019-ben tért vissza Angliába. Tavaly novemberben a Derby menesztette vezetőedzőjét Phillip Cocu-t és Rooney vette át ideiglenesen a posztját. Tegnap viszont véglegesen kinevezték a csapat managerének.

Fotó: news18.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr1216391838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása