Térdsérülése után senki sem hitte, hogy még valaha visszatér a futballpályára
2021. január 14. írta: sportvilaghu

Térdsérülése után senki sem hitte, hogy még valaha visszatér a futballpályára

Marco van Ginkel újra pályára léphetett egy futball mérkőzésen pedig sokan már végleg lemondtak róla. A holland játékos hivatalosan a Chelsea játékosa de most hazájában, a PSV játékosaként tért vissza a nagyon súlyos sérülése után.

Majd három évvel ezelőtt van Ginkel olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy a legtöbben biztosra vették, hogy többe már nem tud játszani a jelenleg 28 éves játékos. A középpályás azonban nem adta fel az álmát és sikerült a hihetetlen visszatérés.

Van Ginkel-t még fiatalon szerződtette a Vitesse-ből a Chelsea 2013-ban de csak 2 mérkőzés jutott neki a londoni Kékeknél. Szinte az egész pályafutását kölcsönben töltötte más csapatoknál. Pályafutása során volt a Milan, a Stoke City és több alkalommal a PSV kölcsönjátékosa.

Fotó: netherlandnewslive.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr316388678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása