James Harden-t elcserélte a Houston Rockets
2021. január 13. írta: sportvilaghu

James Harden-t elcserélte a Houston Rockets

James Harden finoman szólva sem akart a Houston Rockets játékosa maradni és a mai napon teljesült a vágya. Este bejelentették, hogy elcserélték a Brooklyn Nets csapatával. A csere részeként 4 elsőkörös választás és több játékos is gazdát cserél majd.

Harden már a szezon előtt is kinyilvánította, hogy nem akarja a csapatnál folyatni. Nem tudták, hogy hol van majd egy sztriptízbárban kapták el ami finoman szólva is rossz pont a koronavírusos időszakban. Most pedig lenyilatkozta, hogy nem tudja ezzel a csapattal hogyan tudnák megállítani egy 7 mérkőzéses playoff párharcban a Los Angeles Lakers-t.

A csere után viszont igen veszélyes kezdőcsapatot tud majd pályára küldeni a Nets. Kyrie Irving, James Harden, Joe Harris, Kevin Durant és DeAndre Jordan kergetheti őrületbe az ellenfeleket. Persze ehhez még az Irving helyzetet is tisztázni kell ugyanis a csapat napok óta nem tudja, hogy merre van a játékosa.

Fotó: twitter.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr7316387590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása