A Real Madrid ingyen szerezheti meg a Bayern München klasszisát
2021. január 03. írta: sportvilaghu

A Real Madrid ingyen szerezheti meg a Bayern München klasszisát

A tekintélyes Marca újság értesülései szerint a Real Madrid nagyon közel áll David Alaba szerződtetéséhez. A Bayern München védőjének idén lejár a szerződése így a nyáron ingyen teheti át a székhelyét a spanyol rekordbajnokhoz.

A beszámolók szerint Alaba négyéves, évi 10 millió dolláros szerződést fog kötni az új csapatával. A szerződés fő pontjairól már sikerült megállapodni a feleknek, már csak a részletek pontosítása van hátra. A Bayern is felkínált egy hosszabbítási ajánlatot de a bajorok ajánlata nem nyerte el a védő tetszését így a távozás mellett döntött.

A Real ráadásul igen jól jár a védővel miután a transfermarkt.de weboldal 65 millió euróra becsli a védő árát és ha most sikerül egyezségre jutniuk akkor nyáron ingyen megszerzik. Ha távozik akkor 9-szeres német bajnokként, hatszoros német kupa győztesként és kétszeres Bajnokok ligája győztesként int búcsút a müncheni gárdának.

Csatlakozz a facebook oldalhoz:

Fotó: bundesliga.com, youtube.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr6216369768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása