Steven Gerrard úton a skót bajnoki cím felé
2021. január 02. írta: sportvilaghu

Steven Gerrard úton a skót bajnoki cím felé

A Liverpool legendás középpályását, Steven Gerrard-ot 2018 májusban nevezték ki a skót Rangers edzőjének és idén alaposan beérett az eddigi munkája. A Rangers jelenleg megállíthatatlan a hazai bajnokságban és hatalmas leolvadásra lenne szükség, hogy ne a Glasgow-i csapat legyen a bajnok.

Ma délután hazai pályán fogadták az örökrivális Celtic csapatát és 1-0-ra sikerült megnyerniük a mérkőzést. Ennek köszönhetően jelenleg 19 pontos előnyük van a Celtic-el szemben. Viszont fontos megjegyezni, hogy a Celtic három mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A Rangers még veretlen, az idei 22 mérkőzéséből 20-at megnyert és kétszer döntetlent játszott. Az 1967/68-as szezon óta nem fordult elő, hogy veretlenek maradtak az első 22 fordulóban. 57 gólt lőttek és 5 gólt kaptak.

Csatlakozz a facebook oldalhoz:

Fotó: skysports.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr416369532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása