Steven Gerrard vezetésével bajnok lett a Rangers
2021. március 08. írta: sportvilaghu

Steven Gerrard vezetésével bajnok lett a Rangers

A hétvégi fordulóban a Celtic csak döntetlent játszott így behozhatatlanná vált a Rangers előnye a skót első osztályban így 10 szezon után bajnok lett a csapat. Az idei formájukat elnézve nem volt kétséges, hogy megnyerik a bajnokságot, igazából csak az ideje volt a kérdés. Fennállásuk 55. bajnoki címét szerezték meg.

 

A korábbi Liverpool legenda 2018 májusában vette át a csapat irányítását és a szezonban veretlen maradt a bajnokságban. 77 gólt lőttek, 9 gólt kaptak és 24 mérkőzést hoztak le kapott gól nélkül.

A Rangers ezzel megszakította a Celtic 9 bajnoki elsőségből álló sorozatát. A Rangers igen mélyről tért vissza ugyanis 2012-ben csődeljárás miatt a negyedosztályig zuhantak vissza. Négy év alatt után tértek vissza az első osztályba.

Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr2416453668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása