A színtévesztők panaszt tettek a Liverpool - Man Utd mérkőzés után
2021. január 21. írta: sportvilaghu

A színtévesztők panaszt tettek a Liverpool - Man Utd mérkőzés után

Természetesen mindenre nem lehet gondolni egy mérkőzés kapcsán. Az előző hétvégi Liverpool - Manchester United rangadón olyan mez összeállításban léptek pályára a csapatok, hogy a színtévesztők számára sajnos élvezhetetlenné vált a mérkőzés.

A hazai csapat a szokásos piros felszerelésében lépett pályára és az idegenben szereplő Manchester United a zöld színű uniformisát választotta. Ezzel csak a baj, hogy az egymás mellett levő játékosokat a piros-zöld szín tévesztői összemosódott árnyalatban látták.

Ilyen eset pár éve az NFL-ben is megtörtént amikor a Buffalo Bills a New York Jets-el játszott. A Color Rush kezdeményezés révén akkor a Bills teljes piros, a Jets pedig teljes zöld szerelésben lépett pályára.

Fotó: skysports.com

A bejegyzés trackback címe:

https://sportvilaghu.blog.hu/api/trackback/id/tr8116398990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása